RP2.0-2.5N

TRANSPALLETS

De beste manier om een vrachtwagen bij het magazijn te lossen. De robuuste elektrische truck die is gebouwd voor de zwaarste omgevingen

2000-2500kg

Brochures et specs

RP2.0-2.5N spec sheet

je souhaite plus d'infos


Caractéristiques et avantages

Robuust en duurzaam

Het sterke en volledig gelaste basisframe is verkrijgbaar met vier verschillende vorkbreedtes en acht verschillende lengtes om aan veeleisende toepassingen te voldoen.

De bumper is een ééndelige constructie met een dikte van 10 mm – geen naden of vastgeschroefde verbindingen om
mogelijke schade en servicerisico’s te beperken.

De zijpanelen van de heftruck zijn gemaakt van 5 mm geperst staal en in de buitenkant van de heftruck ingebouwd om het risico op schade verder te verkleinen.

Hoge snelheden

De tractiemotor biedt een krachtige acceleratie en een hogere rijsnelheid tot 12,5 km/uur. Er zijn twee verschillende stuurmodi: standaardbesturing en achteruitbesturing zijn als optie leverbaar.

De volledige AC-infrastructuur op de aandrijf- en besturingsmotoren maakt naadloze veranderingen van richting mogelijk, evenals hogere cyclussnelheden en meer controle tijdens het verwerken van pallets.

De instelbare snelheidsreductie in bochten zorgt voor een soepele verwerking van ladingen en een nauwkeurige regeling van de rijrichting.

Geoptimaliseerd chauffeurscompartiment

Het chauffeurscompartiment biedt de chauffeur meer comfort en ruimte. De lage opstaphoogte van 293 mm en de toonaangevende breedte van 470 mm maken het in- en uitstappen gemakkelijker.

Het stoelontwerp met zit-, leun- en stafunctie combineert een draaiend zitkussen met een vaste rugleuning, op een zijpaneel waarmee de stoelpositie met een druk op de knop op horizontaal zitten of verticaal leunen/staan kan worden ingesteld.

Het comfort voor de chauffeur wordt verder verbeterd door een groot vloeroppervlak. Een hangende vloerplaat en een gevoerde vloermat absorberen schokken en de detectieschakelaar voor de chauffeur vereist dat de chauffeur met beide voeten in het chauffeurscompartiment staat.

Gemakkelijk te besturen en te bedienen

De instelbare snelheidsreductie in bochten zorgt voor een soepele verwerking van ladingen en een nauwkeurige regeling van de rijrichting.

Minihendels voor alle handbediende hydraulische hoofdfuncties zijn binnen handbereik. Besturing met de linkerhand en vinger-/duimbediening voor het gas met de rechterhand geven de chauffeur meer bedieningsmogelijkheden. Dit is handig voor verschillende handafmetingen en zorgt ervoor dat de chauffeur tijdens de hele dienst van houding kan veranderen, waardoor vermoeidheid wordt beperkt.

De handgreep is direct op het frame gemonteerd en heeft geen bedieningselementen, zodat de chauffeur de handgreep goed kan vastpakken. Het display is recht voor de chauffeur geplaatst, zodat hij goed zicht op het display, maar ook op de omgeving heeft.

Eenvoudig onderhoud

De zijpanelen en de MDU (Master Driver Unit) zijn op het frame vastgeschroefd, zodat ze eenvoudig kunnen worden verwijderd bij onderhoud of vervanging.

Het aandrijfwiel is ook toegankelijk vanuit het frame. Een scharnierende vloerplaat, met gasveer, maakt een snelle toegang tot het zwenkwiel en de hydraulische unit mogelijk voor inspectie of het bijvullen van vloeistoffen.

Regeneratief remmen bespaart energie en geeft meer remvermogen om de onderhoudskosten te helpen verlagen.

De tractiemotor en de regelaars vermogen de efficiëntie en zijn standaard voorzien van geforceerde luchtkoeling. Bij het bijvullen van vloeistoffen of het uitvoeren van inspecties biedt de scharnierende bodemplaat met gasveer snel toegang tot het zwenkwiel en de hydraulische unit.


Des modèles

Nom du modèle Capacité de levage Centre de charge Hauteur de levage Diamètre de braquage (SWB / LWB*) Capacité de la batterie (V / Ah)

Vous souhaitez plus d'informations sur ce produit ?

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  nom@société.be
 •  *
 •  *
 •  *
  xxxx
 •  *

Vous pouvez également contacter B-Close pour la maintenance

Disponibilité maximale à des coûts minimaux : le bon contrat de service garantit des années d'utilisation sans souci de votre chariot élévateur ou engin de magasinage. Les spécialistes de B-CLOSE se feront un plaisir de vous aider.

PLUS D'INFO

1200+ clients satisfaits ont acheté un produit dans cette catégorie

Témoignages

VOUS POURRIEZ AUSSI TROUVER CES PRODUITS INTÉRESSANTS

Hyster

Meelooppallettruck die compact is in omvang, maar groot in wendbaarheid in drukke gebieden en krappe ruimtes

Plus d'info

Hyster

Compacte meelooppallettruck met uitstekende wendbaarheid in drukke gebieden.

Plus d'info

Hyster
ELPM-HLPM

Le transpalette manuel ELPM-HLPM Hyster® offre une solidité, une fonctionnalité et une facilité d'entretien rema...

Plus d'info

Hyster
P1.6-2.2

Een supersterke pallettruck die de doorvoersnelheid kan verhogen, waardoor de transportkosten 'per pallet' ...

Plus d'info
tel
Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.