LO2.5

PRéPARATION DE COMMANDES

Hyster®-orderverzamelaars op laag niveau, die altijd betrouwbaar en populair zijn, leveren hoge normen en lagere bedrijfskosten op.

1000-2500kg

Brochures et specs

LO1.0F-2.5 spec sheet

je souhaite plus d'infos


Caractéristiques et avantages

Betrouwbaar en efficiënt

De CANbus-technologie zorgt voor een verminderde complexiteit van de bedrading en een gemakkelijke toegang tot de componenten.

De solide frameconstructie van de heftruck zorgt ook voor langdurige betrouwbaarheid en duurzaamheid.

AC-tractie- en DC-pompmotoren zorgen voor een verbeterde energie-efficiëntie.

Dankzij de instelbare prestatie-instellingen kan de heftruck ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van de toepassing.

Duurzaam ontwerp

Stevige frameconstructie en betrouwbare onderdelen zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op de lange termijn.

De stevige bumperplaat rondom beschermt de truck tegen botsingen en schade, en dat minimaliseert de reparatiekosten.

Het robuuste ontwerp van de trekstang op de lastwielas zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en alle elektronica, inclusief de AC-tractiemotor, de verzegelde combi-controller (met IP65-classificatie), de verzegelde elektrische aansluitingen en de hall-effectsensoren en -schakelaars zijn allemaal beschermd en ingesloten, wat zorgt voor een uitstekende betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten voor een maximale productiviteit.

Kortere rijtijd

De krachtige 2,6 kW AC-aandrijfmotor met hoog acceleratievermogen, rem- en rijsnelheid heeft een hoge thermische capaciteit voor werkzaamheden waarbij veel wordt afgeremd on weer opgetrokken.

Een maximale rijsnelheid van 13 km/u zonder belasting (optioneel) vermindert de rijtijd op lange trajecten tussen het docken en picken.

Een grote batterijcapaciteit maakt de heftruck ook ideaal voor dubbele ploegendiensten.
De acceleratie-, rij- en remsnelheden kunnen via de console door een onderhoudsmonteur worden aangepast aan de toepassing.

Voor de chauffeur zorgt de moeiteloze elektrische besturing en de automatische snelheidsreductie in de bochten voor een uitstekende controle en een hoge productiviteit.

Bestuurdersvriendelijk

Scooterbediening en elektrische besturing verminderen de armbeweging die nodig is om van richting te veranderen, waardoor de chauffeur te allen tijde binnen de omtrek van de heftruck blijft. Dit biedt extra bescherming en vermindert de vermoeidheid van de chauffeur, wat resulteert in een hogere productiviteit.

De platformsensor, die detecteert wanneer de chauffeur aan boord is, beslaat de gehele platformvloer, die samen met de hoge, zachte rugleuning, de chauffeur in staat stelt om de meest comfortabele rijpositie te vinden.

Een breed en lang chauffeursplatform zorgt voor meer comfort en maakt het mogelijk om gemakkelijker te passeren om het orderverzamelen aan beide zijden te optimaliseren.

Het met de voet bediende hefplatform op de LLOP-optie vereenvoudigt het verzamelen op het tweede niveau en beperkt het reiken wat de chauffeur van de stelling naar de pallet moet doen, waardoor de chauffeur minder snel vermoeid raakt.

Minimale uitvaltijd

De onderhoudsarme AC-tractiemotor van de heftruck met ingebouwde thermische beveiliging is volledig omsloten voor bescherming tegen schade en puin, waardoor de stilstandtijd door onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Het CANbus-systeem en de diagnosebesturing worden bewaakt via de console. Ook wordt er een enkele plug-point plus foutcodes weergegeven op de console voor een eenvoudige identificatie van de service.

Een kap uit één stuk biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste onderdelen en de AC-motorkap is eenvoudig te verwijderen met twee schroeven om volledige toegang tot alle hoofdcomponenten te bieden.


Des modèles

Nom du modèle Capacité de levage Centre de charge Hauteur de levage Diamètre de braquage (SWB / LWB*) Capacité de la batterie (V / Ah)

Vous souhaitez plus d'informations sur ce produit ?

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  nom@société.be
 •  *
 •  *
 •  *
  xxxx
 •  *

Vous pouvez également contacter B-Close pour la maintenance

Disponibilité maximale à des coûts minimaux : le bon contrat de service garantit des années d'utilisation sans souci de votre chariot élévateur ou engin de magasinage. Les spécialistes de B-CLOSE se feront un plaisir de vous aider.

PLUS D'INFO

1200+ clients satisfaits ont acheté un produit dans cette catégorie

Témoignages

VOUS POURRIEZ AUSSI TROUVER CES PRODUITS INTÉRESSANTS

Hyster
K1.0L / M / H

Betrouwbare orderpickers die de kosten laag houden bij tijdgevoelige toepassingen.

Plus d'info
tel
Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.