Notre site Web B-CLOSE a fait peau neuve

Afgelopen maand werd onze website volledig vernieuwd. Naast de aangepaste look & feel, maakten we van deze gelegenheid ook gebruik om onze online dienstverlening uit te breiden met een webshop en een mediacenter – dé referentie voor logistiek nieuws.  

Als je de voorbije weken een blik op onze startpagina wierp, kon je het al zien: onze website kreeg een make-over. Na jaren van trouwe dienst was het tijd voor onze oude website om op pensioen te gaan. Op onze nieuwe website willen we inzetten op het visuele aspect: want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Uiteraard kozen we niet alleen voor een modernere look, ook onze online dienstverlening voor jou werd uitgebreid. Zo kan je vanaf nu op onze webshop terecht voor het kopen van pallettrucks of courante verbruiksartikelen voor uw intern transportmateriaal. Naast ons gewone gamma, vind je op onze website ook een uitgebreid gamma aan tweedehandsproducten. Zo zie  je in enkele clicks wat het actuele aanbod van gebruikte trucks is.

Niet zeker welk type toestel het meest geschikt is voor jou noden? Geniet dan van onze vertrouwde adviesservice door een afspraak te maken.

We blijven het ook belangrijk vinden om onze klanten te informeren. Daarom voegden we een Mediacenter toe op onze website, dé referentie voor de laatste nieuwtjes uit de logistieke sector. Hier kan je terecht voor nieuws over B-CLOSE, producten en algemene tips & tricks.

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje!

tel
Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.