HYSTER

Hyster® is de producent van een uitgebreid assortiment warehousing equipment, industriële heftrucks, containerhandlers en reachstackers. Het productgamma beschikt over meer dan 140 verschillende soorten trucks voor al uw behoeften op het gebied van material handling. Met productievestigingen over de hele wereld is Hyster® een van de bekendste namen binnen de branche, met een reputatie op het gebied van duurzame hefapparatuur die teruggaat tot de jaren 1920. Voor de verdeling van de heftrucks doet Hyster® een beroep op een netwerk van distributeurs waarvan B-CLOSE nv de officiële verdeler is voor België. (B-CLOSE = 1 van de 3 Hyster® GOLD DEALERS in EMEA)

Enkele voordelen die Hyster te bieden heeft

  • Magazijntoestellen, heftrucks en bigtrucks tot 52 ton capaciteit
  • Ontworpen voor het zware werk
  • Nieuwste technologische ontwikkelingen aanwezig
  • Minimale impact op het milieu

Enkele voordelen die Hyster UT series te bieden heeft

  • Nieuwe, betaalbare heftrucks
  • Thermische en elektrische heftrucks
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud

Merkaanbod

HEFTRUCKS

De heftrucks met diesel- of LPG-motor van Hyster® hebben een reputatie van wereldklasse op het gebied van sterkte en duurzaamheid in de zwaarste industriële toepassingen.

CONTAINERTRUCKS

De speciale containertrucks van Hyster® bieden capaciteiten tot 52 ton, maar ook een hoge betrouwbaarheid, uitzonderlijke prestaties en lage bedrijfskosten.

PALLETTRUCKS

Pallettrucks zijn ideaal voor intensieve en lichte werkzaamheden. B-CLOSE biedt zowel elektrische pallettrucks als handpallettrucks van Hyster® aan.

STAPELAARS

De magazijnstapelaars van Hyster® zijn ergonomisch ontworpen voor een maximale productiviteit bij het plaatsen van goederen op lage of middelhoge stellages.

ORDERPICKERS

B-CLOSE heeft een uitgebreide serie orderverzamelaars met diverse opties waarmee verschillende samenstellingen mogelijk zijn.

REACHTRUCKS

Hyster®-reachtrucks zijn de nieuwe maatstaf voor werkzaamheden in magazijnen. Ze zijn ideaal voor het op hoogte oppakken van pallets in smalle gangpaden.

SMALLEGANGENTRUCKS

Perfect voor werkzaamheden in zeer smalle gangpaden met zeer hoge stellages. U kan kiezen uit diverse modelconfiguraties, mastopties en hefhoogten.

TREKKERS

De trekkers van Hyster® zijn ideaal voor de auto- en technische industrie en voor andere werkzaamheden bij productiebanden.

Meer over Hyster

 

Klanten hebben alle reden om vertrouwen te hebben als ze Hyster-apparatuur aan hun vloot toevoegen. De merkreputatie in het ontwerpen en produceren van robuuste, betrouwbare heftrucks is gegroeid vanuit één doel: uw bedrijf in beweging en de kosten onder controle houden. De wereldwijde aanwezigheid van Hyster leidt ook tot een consistente kwaliteit, gestroomlijnde processen, meer koopkracht en meer configuraties om aan de behoeften en voorkeuren van de klant te voldoen. Als u voor Hyster kiest, krijgt u een sterke partner met de middelen en ervaring om uw bedrijf te ondersteunen, ongeacht de grootte en de locatie.

 

Hyster is wereldwijd gecertificeerd voor ISO9001:2008 en ISO14001:2001/2004 en wordt consequent erkend voor hun uitzonderlijk kwalitatieve componenten, zowel voor heftrucks met verbrandingsmotor als met elektrische aandrijving.

 

Hyster is bovendien al decennia bezig met de ontwikkeling van elektrische heftrucks. De investeringen in emissieloze initiatieven winnen vandaag nog aan kracht, waardoor het productportfolio wordt uitgebreid met nog meer energievriendelijke oplossingen die klanten helpen om de milieunormen te halen én de klus te klaren.

tel
Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.