P2.0SE

MATéRIEL ROULANT

Elektrische platformpallettrucks voor veeleisende magazijn- en laadwerkzaamheden.

je souhaite plus d'infos


Caractéristiques et avantages

Ergonomisch ontwerp

De ergonomisch ontworpen disselkop is ontworpen voor maximaal comfort voor de chauffeur. De bedieningselementen zijn zo geplaatst dat het gebruik weinig inspanning vergt waardoor de chauffeur minder snel vermoeid raakt en de dubbele hef-/daalbediening maakt het mogelijk om de heftruck met beide handen te bedienen. Fly-by-wire-besturings- en bedieningsmodi kunnen worden aangepast aan de toepassingsvereisten, zoals meeloop of meerij, met of zonder verhoogde zijarmen. Het ‘corner control’-systeem verlaagt automatisch de snelheid bij het nemen van bochten.

Hoge rijsnelheden

Met een snelle acceleratie tot 12,0 km/u onbeladen, 8,5 km/u beladen snelheid, stuurbekrachtiging en progressieve demping bij het nemen van bochten zijn de productiviteit en de werkcyclustijden productiever. Het P2.0S-model wordt geleverd met een vast platform met scooterbesturing als
optie, wat helpt om de inspanning van de chauffeur bij het sturen te verminderen. Door de chauffeur binnen het vloeroppervlak van de truck en dicht bij het frame te houden, wordt de chauffeur beter beschermd en is het zicht op de vorkpunten uitstekend.

Lage cost of ownership

Om de cost of ownership te helpen verlagen, wordt de krachtoverbrenging geleverd met helicoïdale tandwielen in een oliebad. Hierdoor wordt de slijtage verminderd en de IP54-norm helpt te beschermen tegen stof en water.
De wisselstroommotor en de krachtoverbrenging van de truck zorgen voor superieure prestaties en lagere bedrijfskosten, wat resulteert in langere onderhoudsintervallen. De onderhoudsintervallen worden verlengd en de ingebouwde lader van de SE-modellen bespaart tijd bij het opladen.

Minder onderhoud nodig

De onderhoudsvereisten zijn geminimaliseerd, waardoor de daarbij behorende kosten en stilstandtijd lager liggen. Er is een ingebouwd diagnosesysteem voor communicatie betreffende preventief onderhoud. De constructie met hefmotor behoeft weinig onderhoud. De CANbus-technologie biedt
een verbeterde functionaliteit en betrouwbaarheid.


Des modèles

Nom du modèle Capacité de levage Centre de charge Hauteur de levage Diamètre de braquage (SWB / LWB*) Capacité de la batterie (V / Ah)

Vous souhaitez plus d'informations sur ce produit ?

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  nom@société.be
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  xxxx
 •  *

Vous pouvez également contacter B-Close pour la maintenance

Disponibilité maximale à des coûts minimaux : le bon contrat de service garantit des années d'utilisation sans souci de votre chariot élévateur ou engin de magasinage. Les spécialistes de B-CLOSE se feront un plaisir de vous aider.

PLUS D'INFO

1200+ clients satisfaits ont acheté un produit dans cette catégorie

Témoignages

VOUS POURRIEZ AUSSI TROUVER CES PRODUITS INTÉRESSANTS


Gerbeur compact electrique SC1.0

Gerbeur compact électrique Grandes performances, aussi dans les petites applications.

Plus d'info


Gerbeur manuel

Plus d'info


HYSTER transpallet manuel

HYSTER transpallet manuel

Plus d'info

B-Close
Transpalette à ciseaux

élévateur à ciseaux

Plus d'info
tel
Mon panier
Votre panier est vide.

Il semble que vous n'ayez pas encore fait de choix.